•  

   

  Help Mee!!

   

  Ook wij hebben in deze tijd het erg moeilijk en kunnen alle hulp gebruiken.

   

  PLUS steunt samen met jou de sportverenigingen in Almelo 
  Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat veel verenigingen het financieel moeilijk hebben. Door het afgelasten van competities en toernooien lopen verenigingen een deel van hun inkomsten mis (o.a. kantine, sponsoring en lidmaatschap). PLUS Van Limbeek, PLUS Brughuis en PLUS Schuldink willen samen met jou deze verenigingen graag helpen. Want wanneer de coronacrisis achter de rug is, wil iedereen, van vakkenvuller tot verpleegkundige, van jeugd tot onze senioren, weer lekker kunnen ontspannen bij zijn lokale vereniging.

   

  Hoe werkt het

  Om je vereniging te steunen, ga je naar www.taartactie.nl/almelo. Je geeft aan welke vereniging je wilt steunen en koopt één of meerdere tegoedbonnen voor een appeltaart van PLUS. Per taart wordt 2 euro overgemaakt naar de vereniging van jouw keuze. (sv Drc2012).

  Coronaproof
  De taartactie houdt rekening met de coronamaatregelen van het RIVM. De verkoop vindt online plaats om de contactmomenten in de supermarkt te beperken. De tegoedbonnen zijn te verzilveren van 29 juni tot en met 30 augustus 2020