• Nieuwsbrief af DRC 2012
  Beste leden en vrijwilligers hierbij even een bericht van de bestuurskamer. Als eerste hoop ik dat U gezond bent de corona is nog niet onder controle maar hopelijk is het snel voorbij.
  Sv DRC is deze stille periode goed doorgekomen, financieel hebben we niet veel moeten inleveren mede dankzij de overheid, KNVB en gemeente . Wij zijn financieel nog gezond.
  De nieuwe competitie staat al weer voor de deur dat weer begint in het weekend van 19 en 20 september. De indeling is inmiddels bekend, dit wordt een zware competitie voor het 1e elftal.
  De andere indelingen zijn nog niet bekend.
  Het bestuur heeft om gezondheidsredenen afscheid moeten nemen van Roelof Waanders die wij natuurlijk in de ledenvergadering zullen bedanken, ook heeft Marcel Hubers een stap terug gedaan ook zullen wij hem bedanken tijdens de ledenvergadering.
  Het bestuur is uitgebreid met Gerard Rotman die de taak van technische commissie op zich zal nemen. Voor de vrijgekomen plaats als secretaris hebben wij mevr. Elke Rotman bereid gevonden natuurlijk moet zij nog worden gekozen tijdens de ledenvergadering. Wanneer deze wordt gehouden is nu nog niet bekend, Wij houden u op de hoogte.
  Rest mij U namens het bestuur een prettige vakantie toe te wensen en blijf gezond.
  Namens het bestuur
  Jan Egberink