•  

  Voetbalcommissie Sv DRC 2012

   

  Vanaf heden is er een nieuwe voetbalcommissie actief bij SV DRC in Almelo. We zijn met frisse moed en vol energie van start gegaan om gezamenlijk klaar te staan met raad en daad voor deze prachtige club.

   

  We zijn er voor elk lid van de club. Zowel voor de senioren, de dames en de jeugdleden met hun ouders. We willen al jullie belangen behartigen zowel binnen als buiten de vereniging.

  Jullie kunnen bij ons terecht voor alle zaken rondom de voetbal en alles wat erbij komt kijken. Ook als nieuw aankomend lid kunt u met alle vragen bij ons terecht of kunnen wij u doorverwijzen naar de juiste persoon.

   

  De voetbalcommissie bestaat op dit moment uit 5 leden. Spreek ons gerust aan met vragen, ideeën of opmerkingen als u ons ziet bij de club. Bij dringende zaken kunt u met ons hoofdcontact persoon Gerard Rotman op 06-26371235 bellen of whatsappen.

   

  Denkt u nou ik wil ook wat betekenen voor de club en meedenken in onze denktank groep, meld u dan aan via Gerard Rotman. We zijn altijd opzoek naar nieuwe input, ideeën en mensen met een frisse blik op voetbal en alles eromheen.

   

  Namens Gerard Rotman, Kevin de Vries, René Beunk, Etienne Goossens, Rosella Harmsen zien en horen we u graag bij SV DRC 2012.