• Verscherpte Coronamaatregelen vanaf 6 november 2021.

   

  Gezien de oplopende besmettingen en de daaraan gekoppelde ziekenhuis opnames heeft het kabinet besloten om de Corona regels weer aan te scherpen. Ook voor de buitensporten zijn de regels aangepast. Er kan gelukkig gesport worden maar m.n. voor het bezoek aan het clubhuis en de kleedkamer is een Coronatoegangsbewijs (CTB) vereist.

   

  Iedereen boven de 18 jaar dient om het kleedkamergebouw of het clubhuis te betreden een geldige CTB te kunnen laten zien. Ook wij hopen dat deze ingrepen dusdanige uitwerking hebben zodat verdere maatregelen worden voorkomen. Het zou zeer vervelend zijn als dit seizoen het voetbal weer stil komt te liggen, publiek wordt verboden of het clubhuis gesloten zal moeten worden.

   

  Vanaf zaterdag 6 november de volgende maatregelen van kracht:

   

  • Spelers van 18 jaar en ouder hebben alleen toegang tot de kleedkamers als ze een geldig CTB hebben.

   

  • Vrijwilligers, d.w.z. leiders, trainers, scheidsrechters, terreinbeheerders, kantinemedewerkers, bestuursleden etc. hoeven geen geldig CTB te laten zien.

   

  • Bezoek aan de kantine, het terras de toiletten en vergaderruimten in het clubgebouw is alleen mogelijk als je een geldig CTB kunt laten zien. Dit geldt vanaf zaterdag niet alleen als je plaats neemt in de kantine maar ook als je een bestelling afhaalt. Het terras is alleen toegankelijk vanuit de kantine.

   

  • De toiletten bij de kleedkamers zijn alleen te gebruiken door spelers en staf van een team.

   

  • De standaardmaatregelen blijven uiteraard van kracht: bij klachten blijf je thuis en laat je je testen, regelmatig handen wassen en houdt 1,5 meter afstand.

   

  Voor iedereen van 18 jaar en ouder: als je geen geldig CTB kunt laten zien, accepteer dan de consequenties en ga niet in discussie! De club heeft de regels ook niet verzonnen maar voert de regels uit waar we ons aan hebben te houden. Iedereen is hier zelf verantwoordelijk voor en laten we deze verantwoordelijkheid dan ook nemen met elkaar.

   

  We hopen dat de maatregelen helpen zodat we dit seizoen kunnen blijven voetballen met publiek en dat we na de wedstrijd nog even gezellig in het clubhuis kunnen blijven hangen.

   

  Veel succes aankomende tijd.