• Van de bestuurstafel

  Nu het gehele land weer in lockdown is moeten we jullie helaas mededelen dat het jaarlijkse vat leegmaken op oudejaarsdag en de nieuwjaarsreceptie niet door kunnen gaan. Toch willen we jullie op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op voetbalgebied rondom onze vereniging.

  Ten eerste wordt er hard gewerkt om weer een 1e elftal op de benen te krijgen. De eerste gesprekken zijn hierover al geweest en er is goede hoop dat dit gaat lukken.

  Na de winterstop komt er een dameselftal welke getraind zal worden door Wim Spin. Dit elftal zal vanaf Januari eerst gaan trainen en later ook wedstrijden zullen gaan voetballen. Veel succes dames!!!

  Volgend jaar bestaat onze mooie vereniging 10 jaar. Dit willen we graag vieren met een 7 tegen 7 tournooi. Ook hier zijn al de eerste contacten voor gelegd door de tournooicommisie. Datum en dergelijk wordt later bekend gemaakt.

  Als laatste willen we nog 1 keer stilstaan bij het overlijden van onze verzorger Jan Kleinpenning afgelopen jaar. Het was een bijzondere man met gouden handjes voor sporters met een liesblessure. R.I.P. Jan.

   

  Het bestuur wenst U en Uw familie prettige feestdagen en een gelukkig maar bovenal een gezond 2022. 

   

  Sportieve voetbalgroet het bestuur.