Lid worden

Lid worden van Sv DRC 2012

Leden zijn bij Sv DRC 2012 welkom om te komen voetballen. Dat kan bij de senioren maar ook bij de junioren. Voetbal is een teamsport en lid worden betekent ook teamwork. De leden zijn er gezamenlijk verantwoordelijk voor dat alles goed reilt en zeilt binnen de club. Lid worden betekent dus naast rechten ook plichten zoals respect voor elkaar en op tijd betalen van de contributie, want de kosten zoals huur velden, energie, afdracht KNVB en verzekeringen gaan voor de club gewoon door.

Bij Sv DRC 2012 zijn inmiddels vier kleedkamers gerenoveerd evenals de kantine. De accommodatie staat er dus weer fris bij.

Senioren Voetballen bij de senioren (boven 19 jaar) betekent een keuze voor de zaterdag of de zondag. De wedstrijdkleding is en blijft van de club maar u moet wel uw eigen voetbalschoenen hebben. U kunt een mail sturen naar het bestuur voor inlichtingen over aanmelden en/of overschrijven van een andere club naar Sv DRC 2012. Bedenk wel dat u geen achterstand in contributie heeft bij uw eventuele huidige club want anders kan uw overschrijving worden geblokkeerd.
Sv DRC 2012 start met 40+ voetballen. Dat is recreatief voetbal met wedstrijden van 7 tegen 7 op een kleiner veld. Heeft u niet altijd tijd om te trainen of moet u wel eens verstek laten gaan wegens arbeidsverplichtingen, dan is dit ideaal om toch recreatief te blijven sporten.

Meldt u per email ( info@svdrc.nl )  en vermeldt; naam, adres, postcode, leeftijd, telefoon en uw emailadres en u krijgt per omgaande een reactie wat u moet doen!
Junioren  De junioren spelen hun competitie op zaterdag. Zij zijn door de KNVB ingedeeld in leeftijdsklassen.

  • Mini’s
  • 5 of 6 jaar F*
  •  7 of 8 jaar E
  • 9 of 10 jaar D*
  • 11 of 12 jaar C
  • 13 of 14 jaar B
  • 15 of 16 jaar A
  • 17 of 18 jaar

* aanmelden in deze categorie geeft zekerheid van elftalindeling in het seizoen 2013/2014

Sv DRC 2012 maakt u er op attent dat minima een beroep kunnen doen op het Jeugdsportfonds (www.jeugdsportfonds.nl ). De contributie van uw kinderen wordt dan volledig gesubsidieerd. De wedstrijdkleding is en blijft van de club maar de ‘kids’ moeten wel hun eigen voetbalschoenen hebben.
Nog nooit bij een andere club gespeeld? Aanmelden kan zondermeer! Wel bij een andere club gespeeld? Als je al lid bent van een andere voetbalvereniging of bent geweest, dan zul je bij die vereniging een pupillenverklaring (D jeugd en jonger) of een overschrijvingsformulier (C jeugd en ouder) moeten aanvragen. Zonder dat formulier kun je je niet bij Sv DRC 2012 of een andere club inschrijven.

Meldt uw kind per email ( info@svdrc.nl ) en vermeldt; naam, adres, postcode, leeftijd, telefoon en uw emailadres en u krijgt per omgaande een reactie wat u moet doen!
‘Meidenvoetbal’ Sv DRC 2012 start de voorbereidingen voor meisjesvoetbal en damesvoetbal. Dat doet de club i.s.m. andere instanties in Almelo. Daarvoor worden proeftrainingen en wedstrijden georganiseerd om je kennis te laten maken met voetbal. Het ‘meidenvoetbal’ is de snelst groeiende sport in Nederland en is dus zeker niet meer alleen voor mannen en jongens. Sv DRC 2012 maakt u er op attent dat minima een beroep kunnen doen op het Jeugdsportfonds ( www.jeugdsportfonds.nl ). De contributie van kinderen wordt dan volledig gesubsidieerd. De contributie gaat pas in na de proefperiode. De wedstrijdkleding is en blijft van de club maar de ‘meiden’ moeten wel hun eigen voetbalschoenen hebben.

Moeders meldt u zelf of uw dochter aan via email ( info@svdrc.nl ) voor de in januari 2014 startende proeftrainingen en wedstrijden. Vermeldt; naam, adres, postcode, leeftijd, telefoon en uw emailadres en u krijgt een reactie wat u verder moet doen!